Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Ecommerce Hungary / Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) november 30-án tartotta tisztújító taggyűlését - adta hírül a szervezet.

Eszerint idén rekordszámú jelölés érkezett (szám szerint 44) , a tagság az elnökségbe szánta számos e-kereskedő cég vezetőjét, például Várkonyi Balázst (Extreme Digital), Szigeti Ferencet (Media Markt), Kabarcz Balázst (Decathlon), Őri Gergelyt (JátékNet), Biros Leventét (Online Márkaboltok), Csányi Zoltánt (hdiShop.hu) és Kobza Andrást (LifeStyleShop.hu), ​illetve az e-kereskedelmi piac egyik meghatározó szolgáltatójának, az Árukeresőnek az igazgatóját, Rácz Csabát.

A jelöléseket elfogadó személyek listája az alábbiak szerint alakult: elnökségi tagi pozícióra jelölt tagok száma: 29, alelnöki pozícióra jelölt tagok száma: 8 és elnöki pozícióra jelölt tagok: Kis Bernadette és Nagy Sándor (G'Roby).

A tagok szavazati alapján az egyesület új tisztségviselői:

- elnök: Nagy Sándor (a leköszönő elnök, Ormós Zoltán internetjogász),

- alelnök: Matócza Szabina és Csányi Zoltán.

- elnökségi tagok: Kis Bernadette, Ormós Zoltán, Őri Gergely, Szigetvári József, Várkonyi Balázs és Zabari István.

Az Ecommerce Hungary jelenlegi taglétszáma 263 szervezet, cég, e-kereskedelmi vállalkozás. Nagy Sándor, a G'Roby webáruházának vezetője 2020-ig nyerte el a tagság bizalmát. A vezetőségváltás nem hoz törést az egyesület életében. A környező országok e-kereskedőivel való tapasztalatcsere hozzájárulhat a hazai webáruházak fejlődéséhez és az e-kereskedelmi piac szolgáltatóinak is számos lehetőséget tartogat - mondta Nagy Sándor, az új elnök. Véleménye szerint hatalmas változás előtt áll a piac, a következő években fokozatosan eltűnik az e-kereskedelem és a hagyományos kereskedelem közötti különbség.