A helikopter-leszállópálya már nem működik, a President Hotel viszont megújult, és egy új szárnnyal bővült. A belváros szívében levő négycsillagos szálloda tavaly cserélt gazdát, a magyar tulajdonostól egy ukrán turisztikai vállalkozás vette meg. Az ogyesszai központú Mozart Hotel Group  a meglevő épület mellé megvette a Vadász utca 14. szám alatt található klasszicista stílusú, korábban irodaépületként funkcionáló házat, így az eddig meglevő 102 szoba 48 új egységgel bővült. A csoportnak a négy ukrajnai hotel mellett Prágában és Bécsben működik egy-egy egysége. Az utóbbit, a 160 szobás Bellevue Vienna Hotelt pénteken nyitották meg.

A President új szárnyának szállodai átalakítása  az elmúlt héten befejeződött és hamarosan vendégeket is fogad. Így a hotel 150 szobásra bővült. A korábban anyagi gondokkal küzdő szálloda, a budapesti turizmus felfutásával egyre jobb eredményeket produkál. A töltöttségi mutató az elmúlt egy évben 80 százalék fölötti értéket ért el, a vendégek  95 százaléka külföldi turista - zömében uniós állampolgár.

A hotelt hat évvel ezelőtt a West Hungária Bau (WHB) Kft. újította fel, s ugyanezen cég végezte a vadász utcai szárny kivitelezését is az elmúlt két évben. A hotel  különlegességének számító helikopterleszállót utoljára 2014-ben használták, mivel időközben engedélye is lejárt, ez a szolgáltatást megszűnt.