Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. A világításnak több mint 2 ezer négyzetméteres területet kell lefednie.

A nyertessel április 6-án kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a tenderen az Agrolánc Ipari, Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is.

A Ceginfo.hu adatai szerint a nyertes E-Sports Management kft. 2011-ben alakult, a cég a 2019-es üzleti évet 502 millió forint nettó árbevétel mellett, 54 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.

Mint a Napi.hu 2018. decemberében közölte, a dunavarsányi székhelyű Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. és a biatorbágyi West Hungária Bau Kft. építheti meg a budapesti Bozsik Stadiont, nettó 11,8 milliárd forintért. A becsült ellenérték ennél csak 450 millióval volt kevesebb.

Tavaly áprilisban jelent meg a Magyar Közlönyben a stadion építési költségének megemelése. A Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében megvalósítandó új Bozsik Stadion építéséről 2014-ben döntött a kormány, majd 2018-ban biztosított is rá 9,35 milliárd forintot, ezt egy éve 10,52 milliárd forintra emelte.