Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) 15 napon belül kiértesítette az NHB Bank 756 betétesét, hogy felvehetik a pénzüket. A jogosultaknak azonban csak a 21 százaléka vette fel az eljárás 15 napja alatt a pénzét, ez a 3,9 milliárd forintos összeg 34 százalékát teszi ki.

70 betétes kártalanításának a kifizetéséhez további igazolásra, illetve jogi eljárásra van szükség (például azért mert felfüggesztett, illetve hagyatéki eljárással érintett a betétről van szó). Az 500 ezer forint feletti (OTP Bankon keresztül kifizetendőt) kártalanítási összeggel rendelkező 192 betétesnek 2,5 milliárd forintnyi megtakarítás jár, közülük 83 rendelkezett már az őt megillető összegről 1,2 milliárd forint értékben.

A 756 betétes közül csupán 157-en vették fel a kártalanítást.

Az 500 ezer forintot meg nem haladó kártalanítási összeggel, valamint külföldi címmel rendelkező 478 betétesnek 416 millió forint kártalanítás jár, közülük csak 74-en vették fel a pénzüket, összesen 70 millió forintot. Az OBA arra kéri azokat betéteseket, akik még nem rendelkeztek kártalanítási összegükről, illetve nem jelentettek be számlaszámot, saját érdekükben az OBA honlapján található módon eljárva mielőbb tegyék meg.