Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

4,3 milliárd forintos beruházás során a vállalat garantálja 320 munkahely megmaradását és további 20 új munkahely létrehozását a városban, amihez a kormány milliárd forintos támogatást biztosít - olvasható a bejegyzésben.

A japán beruházók alkotják a 8. legnagyobb közösséget Magyarországon, 180 japán cég több mint 30 ezer embernek ad munkát - idézi az MTI Szijjártót.

Kurata Aya, a Nissin Foods Kft. igazgatója elmondta: a fejlesztés nagyjából 12 millió eurót tesz ki, ebből új gyártó- és raktáregységet építenek Kecskeméten, illetve új termékek bevezetését is tervezik. A beruházás 20 új munkahelyet teremt a cégnél. Az 1958-ban alapított, instant élelmiszereket gyártó Nissin Foods mára már 16 országban van jelen, köztük Magyarországon, ahol az egyetlen európai gyártóegységük működik. Innen 20 országba exportálják a termékeiket, az alapanyagok több mint 50 százalékát magyar beszállítóktól szerzik be, így nekik is új lehetőségeket teremt a mostani fejlesztés. A jövőben további kecskeméti bővítést is terveznek - mondta.