Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A következő három hétben valamennyi választókerületben, 120-130 helyszínen lesznek nyilvános fórumok, ahol szeretnék minél emberrel megvitatni a kormány álláspontját a szuverenitási kérdésekben és támogatást kapni ahhoz a politikához, amit a kormány és a miniszterelnök képvisel - írja az MTI.

Mint mondta, az Állítsuk meg Brüsszelt! című konzultáció egytől egyig a döntések magyar kézben tartásáról szól, értékelése szerint az elmúlt időszakban komoly támadások érték a nemzeti önrendelkezést a brüsszeli bürokrácia részéről. Brüsszel minden fronton a központosítást erőlteti, míg a Fidesz az önrendelkezés pártján áll - szögezte le. (Miről tárgyalt Juncker és Soros?)

A kormánypárti politikus azt is hangsúlyozta: erős Európát szeretnének, az unió pártján állnak, és olyan közösségben hisznek, amely önálló nemzetek Európájaként tud működni. Hidvéghi szerint a kormány tájékoztatása szerint eddig több mint félmillió válasz érkezett vissza a nemzeti konzultáción. Az íveket megköszönte és arra biztatott, hogy május 20-ig minél többen nyilvánítsanak véleményt.