Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cégnek ez a negyedik töltőállomása, Budapesten az Ócsai úton és a Bécsi úton rendelkezik töltőoszloppal, Nagytarcsán és Keszthelyen pedig önálló töltőállomáson fogadják a környezetbarát autózás híveit - mondta Zsandarova Krisztina, a BGW Kft. kereskedelmi igazgatója a keszthelyi kút megnyitóján az MTI tudósítása szerint.

Európában a több mint ezer kútból álló CNG-töltőhálózattal és legalább egymilliós CNG-járműparkkal piacvezetőnek számít a CNG-hajtás terén Németország és Olaszország, a magyar hálózat azonban jelentősen el van maradva a nyugat-európai országokhoz képest. A Magyarországon összesen meglévő négy budapesti és a mostanival együtt hét vidéki CNG-töltőállomás számát a BGW tovább szeretné növelni országos kúthálózat kialakításával.

Hamarosan Nagykanizsán nyílik CNG-kút, de Siófokon, Tiszaújvárosban, valamint további két budapesti helyszínen is még várhatóan az idén átadják az új töltőállomásokat.

A BGW Kft. CNG-vel hajtott új és használt vagy átalakított autók vásárlását is ösztönzi, tavaly év vége óta 16 használt autót vásároltak a társaság ügyfelei, legtöbben Németországból behozott 3-6 éves autókat. Tavaly Magyarországon összesen 295 darab használt és 18 darab új CNG-üzemű személyautót helyeztek forgalomba.

Képünk illusztráció