A Hell cégcsoport fennállásának 15 éve alatt többszáz millió forint értékben támogatta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, ezen belül kiemelten a szikszói emberek számára fontos ügyeket, a cégcsoportnak otthont adó várossal folyamatos együttműködésben keresi azokat a fejlesztési lehetőségeket, melyekkel egy-egy család vagy a közösség életét jobbá teheti – írja közleményében a társaság, amely kiemelten foglalkozik a térségbeli szervezetek, célok támogatásával. Például támogatója a Szikszón és Miskolcon évek óta sikeres versenyzőket kinevelő Hell Fight küzdősport klubnak és a DVTK-nak is.

A hétvégén Sváb Antal, Szikszó város polgármestere Koncz Zsófia, országgyűlési képviselő és Mihály Eszter, a cégcsoport CSR vezetője jelenlétében átadta a településen élő gyerekeknek, családoknak az 50 millió forintos támogatásból megépült XIXO Bringa Kertet.

„Szikszón mindig kiemelt figyelmet fordítottunk az infrastrukturális fejlesztésen túlmutató beruházásokra, melyek a lakosság közérzetét, egészségi állapotát javítják” – mondta el Sváb Antal, a település polgármestere, aki szerint a XIXO Bringa Kert a fiatalok számára nyújt tartalmas szabadidős tevékenységet úgy, hogy közben a pályát körülölelő park a szülők, nagyszülők számára is nyugodt, kellemes környezetben segíti a kikapcsolódást.

„Amit terveztünk, azt meg is valósítottuk, hiszen itt állunk most az aktív pihenést biztosító XIXO Bringa Kertben, amely üde és egyedi színfoltja lett a városnak” – mondta el a sajtótájékoztatón Mihály Eszter, a Hell Energy CSR vezetője.

A most átadott 3 pályás kerékpárparkban helyet kapott egy pumpapálya, egy ugratópálya és egy BMX pálya, így mindenki kiválaszthatja, melyik felel meg legjobban kerékpártudásának, vagy melyik stílusba szeretne belekóstolni.