Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A várhatóan 2022 augusztusának végéig tartó munkálatok befejeztével a 2008 óta működő létesítmény külterülete 30 ezer, az épület pedig 10 ezer négyzetméterrel növekszik. Utóbbinak köszönhetően közel duplájára nő a tárolási kapacitás, így mintegy 500 termékkel gazdagodik a választék. A becslések szerint a vállalat közel 250 ezer kilométert takaríthat meg azáltal, hogy a bővített elosztóközpont közelében több helyi üzletet lesz képes kiszolgálni. A karcagi fejlesztés mintegy 40 új dolgozónak, összesen 210 embernek kínál majd munkalehetőséget a Penny Market.

Fontosnak tartjuk, hogy jelentős új beruházások és fejlesztések által nemcsak saját üzleti fejlődésünket, hanem a magyar gazdaság előrehaladását is támogassuk. A 226 üzlettel és 3 logisztikai központtal működő kiskereskedelmi áruházláncunk éppen ezért indította el nemrégiben a karcagi elosztóközpont nagyszabású fejlesztését - mondta Florian Jens Naegele, a Magyarországon 1996 óta jelenlévő, több mint 4700 munkatársat foglalkoztató cég vezérigazgatója.

A Karcagi Ipari Park területén 2008-ban átadott elosztóközpont a város egyik legjelentősebb beruházásaként, a járás legnagyobb foglalkoztatójaként kezdete meg működését. A készülő beruházás ezt a létszámot tovább bővíti, amellyel jelentősen segíti a település foglalkoztatotti megtartó erejét - fogalmazott Szepesi Tibor karcagi polgármester.