Július 18-tól újabb tíz magyarországi nagyváros Penny-üzletéből érhetők el könnyen a Foodpanda által, expressz gyorsasággal kiszállított, otthoni főzéshez szükséges alapanyagok és más élelmiszerek – adta hírül a német tulajdonú diszkontlánc.

A diszkontáruház-láncok közül hazánkban elsőként a Penny indította el gyorskereskedelmi szolgáltatását. A Foodpandával való együttműködés 2021 tavaszán rajtolt el Pécsett. A Baranya megyei székhelyen az érdeklődők kezdetben 5 üzletből tudtak élelmiszereket és más háztartási termékeket házhoz rendelni, majd néhány hónappal később 24 budapesti egységgel bővült a szolgáltatási kör.

Július 18-tól, hétfőtől pedig újabb tíz magyarországi nagyváros Penny üzleteiből lehet otthonra rendelni a weben keresztül.

Szinte mindent házhoz visz a Penny

Az azonnali kiszállításban a mirelit termékek kivételével szinte valamennyi árukategória, összesen csaknem árucikk érhető el és rendelhető meg néhány kattintással, akár extra gyors kiszállítási idővel.

Vásárlóink immár érdi, debreceni, győri, kecskeméti, miskolci, nyíregyházi, székesfehérvári, szegedi, szolnoki és szombathelyi üzleteinkből is tudnak házhoz rendelni. A mostani bővüléssel az elérhető lakosságszám csaknem 1,2 millió fővel bővült – mondta Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.

A Penny Market Kft. 1996 óta van jelen Magyarországon. Az áruházlánc jelenleg 227 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és több mint 4700 munkatársat foglalkoztat.