Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Minden deviza alapú vagy deviza hitellel rendelkező lakossági és prémium ügyfélre kiterjedő kamatjóváírást a bank augusztus 16-tól indítja. A jóváírás a 2010. július 1-től 2010. szeptember 30-ig tartó időszakra vonatkozik. A kamat-visszatérítési kedvezmény alapján az adott hónapban beterhelt törlesztőrészlet kamat részének 12 százalékát automatikusan jóváírja a bank a devizahitellel rendelkező ügyfelek számára a törlesztés devizanemében.

A kamat-visszatérítés nem minősül szerződésmódosításnak - közölte a bank ma reggel.

A Raiffeisen Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a gazdasági környezet alakulását, valamint annak függvényében hitelezett ügyfelei törlesztési képességét, és ezek alapján alakítja ki törlesztéskönnyítő megoldásait. Az euró és forint alapú hitelek kamatainak idei csökkentése után most egy piaci újdonságnak számító megoldással kedvezünk devizahiteles ügyfeleinknek.

A három hónapos kamat-visszatérítési kedvezménynek köszönhetően egy átlagos összegű és futamidejű hitellel rendelkező családnak havi jópár ezer forinttal több maradhat a pénztárcájában - ami különösen fontos a gyermekek közelgő iskolakezdésének idején - mondta Toman Róbert, a Raiffeisen Bank lakossági hitelezésért felelős vezetője.

A 12 százalékos kamatjóváírás az euróban és a svájci frankban felvett jelzáloghitelekre és személyi kölcsönökre egyaránt vonatkozik (a kamat-visszatérítés a Friedrich Wilhelm Raiffeisen - azaz a bank private banking üzletágának - ügyfeleire nem vonatkozik) - áll a bank közleményében.