Az NKM Energia Zrt. jogelődjével - vagyis az NKM Földgázszolgáltató Zrt.-vel - egyetemes szolgáltatás keretében történő földgáz vásárlási szerződéssel rendelkező azon ügyfelek, akik 2019. augusztus 26. - 2019. október 31. között papíralapú számlájuk helyett e-gázszámlát igényelnek, automatikusan egyszeri bruttó 1000 forint összegű jóváírásban részesülnek a 2019. december 10. után kiállított első gázszámlájukból (részletek itt.)

Hasonló feltételek mellett az e-számlára váltó villamosenergia-felhasználók is 1000 forint jóváírást kaphatnak, amennyiben az  NKM Energia Zrt. jogelődjével, az NKM Áramszolgáltató Zrt.-vel egyetemes szolgáltatás keretében történő villamosenergia vásárlási szerződéssel rendelkeznek. (a részleteket itt találja.)

A feltételek közül érdemes kiemelni, hogy a jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2019. augusztus 26. előtt még nem
rendelkeztek az NKM Energia Zrt. E-gázszámla, vagy áramszámla szolgáltatásával. Ha az ügyfél rendelkezik valamelyik a szolgáltatással, de a fenti promóciós időszakot megelőzően a már meglévő E-számla regisztrációját/igénylését lemondta, majd a lemondást követően a promóciós időszakban újra E-gázszámlát igényel, az ügyfelet a bruttó 1000 forint összegű jóváírás nem illeti meg.