Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Vígszínház péntek éjjel adott ki figyelmeztetést közösségi oldalán. A következőt írják: Tudomásunkra jutott, hogy több nézőnk ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyet vásárolt előadásainkra az interneten.

Felhívjuk közönségünk figyelmét, hogy a Vígszínház a korábban "A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)", jelenleg "PUF jegyek" elnevezésű Facebook csoporttal és annak szervezőivel semmilyen kapcsolatban nem áll, az ott állítottakkal szemben sem színészsegédek, sem kamarai tagok, sem pártolói tagsággal rendelkezők részére nem biztosít A Pál utcai fiúk című előadásra jegyeket és kedvezményeket.

Az oldal szervezői az ott kínált jegyeket a jegyelővétel napján, a Vígszínház hivatalos jegyértékesítési felületein keresztül, az esetek döntő többségében az interneten váltják meg, és ezeket az általuk szabott magasabb áron hirdetik további értékesítésre. Az ehhez hasonló felületeken vásárolt jegyekért a Vígszínház nem tud felelősséget vállalni, ezért kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy jegyeiket csakis megbízható, hivatalos jegyértékesítőtől vásárolják meg - idézi a portál.