Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Fitbalance Aréna Tavasz, Fitbalance Kids és Nemzeti Futóverseny: ezt a három sportrendezvényt támogatta az MVM, az Antenna Hungária, valamint a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. - olvasható a portálon.

A teljes támogatási összeg 495 millió forint. A cégek korábban jóval szerényebb összegeket adtak ugyanerre a célra, már ha utaltak egyáltalán bármennyit.

A sportrendezvények Rogán Cecíliához a védjegyeken keresztül köthetők. Rogán Antal felesége, illetve a többségi tulajdonában levő Nakama & Partners a következő szavaknál szerepelnek a védjegyeket kezelő Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala oldalán: Fitbalance, Fitbalance Kids, Nemzeti Futóverseny, Fitbalance Gasztrofesztivál, Fitbalance Centrum.

A pénzeket egyébként nem a Nakama & Partners vagy Rogán Cecília kapta közvetlenül, hanem az eseményeket szervező cégek.  Az egyik ilyen vállalkozás a Digital Minds, amellyel a Nemzeti Futóversenyre szerződtek, a másik pedig a Magno Studio, amellyel a Fitbalance-eseményekre.

A Digital Minds neve a Miss World Hungary kapcsán merült fel, a szintén Rogán Cecíliához köthető eseményre ezzel a céggel szerződött az MTVA. A céget 2015 végén alapították, és mindösszesen 1 főt foglalkoztat, tulajdonosai ismeretlenek.

A Magno Studio Kft.-ről csak annyit tudni, hogy tulajdonosa Horváth László, sem weboldala, sem Facebook-oldala sincs, ehhez képest a tavalyi évet már majdnem 15 milliárdos bevétellel zárta.