Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A legfontosabb hazai tranzitútvonalak mellett található tíz állomáson bevezetett intézkedést a megnövekedett igények indokolják.

Az utóbbi hetekben a Shell-töltőállomásokon kiugróan megnőtt a kereslet. Az előző év hasonló időszakához képest már januárban erős forgalomnövekedést tapasztaltak. Februárban az igények további növekedésére számítanak.

Jelentős mennyiségeket vásárolnak a teherfuvarozók, a nagy tételben tankolók már az eddig jellemzően csak a hazai lakosság által használt állomásokra is betérnek. Számottevően megemelkedett a külföldi személy- és teherautós vevők száma is.

A napon belüli vásárlások száma továbbra sem korlátozott ezeken az állomásokon, csak a kútoszlop által kiadható egyszeri mennyiség. Az intézkedés a Shell hálózatának kevesebb mint 10 százalékát, kizárólag autópálya melletti állomásokat érint. A keddtől bevezetett intézkedés visszavonásig érvényes.

Az érintett kutak a következők:

  1. Székesfehérvár M7 A
  2. Székesfehérvár M7 B
  3. Tata M1 A
  4. Tata M1 B
  5. Gelej M3 A
  6. Gelej M3 B
  7. Lajosmizse K/bal
  8. Lajosmizse Ny/jobb
  9. Balatonkeresztúr M7 A
  10. Balatonkeresztúr M7 B
Mindeközben az üzemanyag-kiszállítást is maximális kapacitásra emelte a Shell. A vállalat bővítette a kiszállítási időszakot extra műszakokat beiktatva, valamint teljes logisztikai személyállományát és járműparkját készletutánpótlási feladatokra csoportosította.