A nyílt tender eredményét a két ajánlatkérő, a BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. és a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A projekt a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai irodaépületeinek (Lehel u. 35-37. szám) energetikai felújítását tartalmazza. Finanszírozó az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP). 

A szóban forgó épületek a kornak (az 1970-es évek közepének) megfelelő technológiai színvonalon készültek, de sem a határoló szerkezetek, sem az elavult, helyenként rosszul záródó nyílászárók nem felelnek meg a mai kor hőtechnikai és épületszerkezettani követelményeinek, így az épületek jelentős hőveszteséggel működnek. A kért épületenergetikai felújítás a külső határoló fal- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelését, a nyílászáró szerkezetek, valamint a fűtési és hűtési rendszerek korszerűsítését tartalmazza.

A nyertessel szeptember 27-én kötöttek szerződést az ajánlatkérők.

Indultak még a közbeszerzésen a következő budapesti székhelyű cégek: E-Builder Építőipari és Mérnöki Tanácsadó Kft., az Építő-és épületkarbantartó Zrt., az Építő-és épületkarbantartó Zrt., a 2F-BAU Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft., a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt., az EB Hungary Invest Kft.. az Axill Kft., valamint a Build It Mérnökiroda Kft. A védéki társaságok között szerepel a vecsési Thermo Épgép Építőipari Kivitelező és Szolgáltató Kft., valamint az egri EURO CAMPUS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Közös ajánlattevőként a fővárosi székhelyű Fenstherm Kontakt Kft. a siklósi VivaPalazzo Zrt.-vel tett ajánlatot.