Bővítette magyarországi hálózatát a Shell Hungary Zrt., ma új kutat nyitott 3,5 tonna feletti tehergépjárművek részére. Teherfuvarozó partnereinek igényeihez igazítva, a Shell az állomást a nagyforgalmú osztrák és szlovák határátkelőkhöz vezető tranzitút mellé, Mosonmagyaróvárra építette.

A nagy áteresztőképességű mosonmagyaróvári gyorskutat nagynyomású diesel kútoszlopokkal szerelték fel, amelyek lehetővé teszik, hogy a járművek több tankját egyszerre töltsék gázolajjal és AdBlue adalékkal, s így időt takarítsanak meg a tankolásnál.

Az újonnan épült létesítmény a Shell első hazai kezelőszemélyzet nélkül működő töltőállomása. Az „unmanned” kút számos előnyt kínál. A gépkocsivezetők biztonságosan, minden személyes érintkezés nélkül tölthetik fel járműveiket. Az önkiszolgáló tankolást továbbgyorsítja, hogy a számla rendezése miatt nem kell bemenni a shopba, hanem rögtön egy kültéri terminálnál lehet fizetni Shell üzemanyagkártyával.

A Shell magyarországi tervei között szerepel, hogy országos lefedettséget biztosító LNG töltőállomás hálózatot üzemeltessen a kulcsfontosságú szállítmányozási útvonalak és nemzetközi közlekedési folyosók - köztük a kiemelt jelentőséggel bíró M1 autópálya - mentén is. A cseppfolyósított földgáz (LNG) jelentős lehetőséget rejt magában, tisztább és gazdaságosabb üzemanyag a szállítmányozók számára, valamint használatával csökkenthető a nehéz tehergépjárművek által kibocsátott üvegházhatású gázok mennyisége.