Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő  Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány (MATE) tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A pénzügyi átvilágítás a MATE hatékony, magas színvonalú és a jogszabályi környezet elvárásainak is megfelelő működése és fenntartása érdekében szükséges - áll a közleményben. Az agráregyetem átlagos hallgatói létszáma 12 690 fő, az átlagos éves költségvetése 26-30 milliárd forint, az átvilágítással érintett gazdasági társaságok száma pedig 10 darab.

A nyertessel augusztus 26-án kötött szerződést az alapítvány.

Indult még a tenderen a KPMG Tanácsadó Kft., a Boston Consulting Group Szolgáltató Kft., továbbá a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. is.

Tavaly december végén - a parlamenti döntés után - a kormány létrehozta a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítványt. Az addigi Szent István Egyetem került így alapítványi formába, miután augusztustól az intézmény a korábbi Szent István Egyetem Gödöllői és Budai Campusa, az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa, a Kaposvári Egyetem és a Pannon Egyetem Georgikon Karának integrációjával jött létre. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hosszú távú gazdaságos és hatékony működésére a 2020-as költségvetésből 3,6 milliárd forintot kapott, 2021-ben pedig 2 milliárd 696 millió forinthoz jut erre a célra.