Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Tesco felelős munkáltatóként azzal is tisztában van, hogy a család kiemelten fontos szerepet játszik mindannyijuk életében. Csak Magyarországon 7500 "Tescós-szülő" van; az áruházlánc több mint 5300 - 6 és 18 éves kor közötti gyermeket nevelő - munkatársnak nyújtott pénzügyi támogatást a beiskolázáshoz. A cég nagyságrendileg 250 "Tesco-szülőnek" adott szeptember másodikára szabadnapot, hogy első osztályos gyermeküket elkísérhessék az iskolába - írták a közleményben.

A Tesco 2018-ban bevezette az úgynevezett Babacsomagot: minden újdonsült "Tescós szülőt" egy, saját márkás termékekből (törlőkendő, babaolaj stb.) összeállított babacsomaggal lep meg az áruházlánc. Idén eddig 307 "Tesco-újszülöttet" köszönthettünk.

Az üzletlánc idén is megrendezte a már hagyományosnak mondható nyári táborát, ahol egy héten keresztül számos programmal várta a rászoruló kollégák gyermekeit. Idén már közel 200 gyerek élvezhette a Tesco jóvoltából a nyaralást. Emellett évente megtartják a Családi és Sportnapokat, amelyeken közel 5000 kolléga vesz részt (két napon át), ahol focizhatnak, röplabdázhatnak, street ballozhatnak és népszerű előadók koncertjeit élvezhetik. A 18. Tesco Családi és Sportnapokat most hétvégén rendezi a Tesco Balatonbogláron.