Kelemen Beatrix Csilla tulajdonos döntése alapján a Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. eladásra került. A vevő a Progress Media Hungary Kft. - számolt be róla elsőként a Blikk.hu.

A Life TV általános szórakoztató tematikájú csatorna, amely többek közt saját gyártású szórakoztató műsorokat, filmeket és televíziós sorozatokat sugároz, az Ozone TV pedig elsősorban a környezettudatos nézőknek szól, a kínálatában dokumentumfilmek, öko-reality sorozatok és ismeretterjesztő műsorok szerepelnek” - olvasható a közleményben.

"A lépéssel évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára" - mondta Vaszily Miklós, a Progress Media Kft. társtulajdonosa.

Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett az arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a munkatársaknak a közös munkát – nyilatkozta Kelemen Beatrix Csilla.

Vaszily Miklós a Napi.hu-t is kiadó Indamedia Csoport társtulajdonosa.