Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredménytelenségét az ajánlatkérő Balatoni Hajózási Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A tihanyi oldalon meg kellett volna tervezni a meglévő vöröskő épület felújítását, továbbá tervezni három új épületet is üzemi, látogatói, illetve kereskedelmi célra. A kiléptető oldalon a ki-be szállás idejére új sáv kiépítése szükséges.

A szántódi oldalon is feladat volt a meglévő tégla falazatú épület felújítása, továbbá 3 pavilon és 1 irodaépület tervezése. Itt jelenleg a beléptető jegypénztárak mögötti szakaszon (puffer terület) 3 sávban, összesen mintegy 33 személygépkocsi fér el (11 személygépkocsi/sáv). Ez mintegy 1,5 „komprakománynak” felel meg. Ezen a helyszínen szükséges 4 sávban, mindösszesen 46 személygépkocsi elhelyezése, a jelenlegi parkoló/járdarész átalakításával, esetleg a jegypénztárak áthelyezésével.

Mindkét helyen a meglévő három beléptető kapu mellé, további egy bővítést kért az ajánlatkérő.

A közbeszerzés azért lett eredménytelen, mivel az ajánlatkérő rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez, az értékelés alapján legkedvezőbb ajánlatot tett ajánlattevővel.

A közlemény csak az ajánlattevőket közli, az ajánlott árakat nem. Az ajánlattevők a következők voltak: MÉLYÉPTERV ENVIRO Kft. - Perfektum Építész Kft. (közös ajánlattevők), egyedül indult a Realiscon Kft.,  az ARKER Stúdió Építészeti és Kereskedelmi Kft., a Földes és Társai Építésziroda Kft., a Ripszám és Társa Bt., valamint az UNITEF’83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt.