Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az időszakos leállások alatt az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére, ez utóbbi esetében az egyenlegek feltöltése is szünetel.

Ezen felül a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáin igénybe vehető ügyintézési lehetőségek sem lesznek elérhetők - olvasható a honlapon.

Mivel a díjköteles útszakaszokra csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani, ezért ezeket a megjelölt időpont előtt elővételben kell megvásárolni az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a www.hu-go.hu weboldalakon, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül (sms-ben, weben vagy applikáció segítségével). (Ezért dobunk ki milliókat az ablakon a matricavásárlásnál.)

A karbantartás a NÚSZ fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleit nem érinti, de nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy a szóban forgó időszakra is elegendő fedezetük legyen az útdíjak bevallásához.