Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Váradi érdekeltségébe tartozó Vaxco Vineyards Kft. egy borászatot újít fel, amely munkát közel 300 millió forintért vállalta el a a Szivárvány-Ép Kft.

A Zoom.hu erre a közbeszerzési értesítőben talált rá, mivel Váradi József uniós forrást is nyert a beruházásra a vidékfejlesztési program keretéből. Ebből felújítják a régi épületszárnyat és új épületet húznak fel, összesen csaknem 800 négyzetmétert érintenek a munkálatok. Természetes kőből fal és pillérburkolat, illetve kőfal készül, az új szárny összes padlóburkolata csiszolt beton impregnálva, matt színben, kábé 345 négyzetméter - áll a hirdetményben.

A Vaxco nem ragált a lap megkeresésére, illetve a projektről még az általuk megkérdezett tokaji borászok sem hallottak. Azt ugyanakkor elmondták, hogy  sok ismert üzletember vásárol területeket a borvidéken. Különösen nagy a mozgás Tállyán, de a mádi területek is kapósak.

Váradi József 24 milliárd forintos becsült vagyonnal a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2017 lista szerint a 35. legtehetősebb magyarnak számít - a szerk.)