Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A lap információi szerint informatikusokból több tucatot keres a hatóság, adóellenőröket, vámosokat, követeléskezelőket alkalmaznának, továbbá jelentkezőket várnak tájékoztatási és kapcsolattartási munkakörökre is.

Akad ugyanakkor a megszokottól eltérő pályázat: a hivatal két történész-muzeológust keres, határozatlan időre és teljes állásba. Az adóhatóság működteti ugyanis a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeumot, ide keresnek munkatársakat. Az érdeklődők május 15-ig jelentkezhetnek.

Az utóbbi időben csak úgy sorjáznak a nem mindennapos álláslehetőségek a NAV-nál. 2020 őszén például nyelvészt, kommunikációs szakembert keresett az adóhatóság arra a feladatra, hogy gördülékenyebbé tegye a szervezet közleményeit, hivatalos tájékoztatóit. Tavaly tavasszal pedig grafikust vettek fel, akinek egyebek mellett emblémák tervezéséhez, internetes dizájn kialakításához, érmék, emléklapok küllemének megálmodásához is értenie kellett.

Nemrégiben operatőrt vett alkalmazásba a NAV, mert a hatóság az év eleje óta új információs módszereket is alkalmaz. A hivatal a közösségi médiára szánt rövid filmeket, úgynevezett NAV-híradókat forgat, emellett rendszeresen készít videóblogot.