A telenovella és humor tematikájú tartalmakat kínáló csatornák 2018 augusztusától érhetőek el az RTL Most! platformon. Emellett közel 300 órányi filmes tartalom is érkezik a nyári időszakra - adta hírül a cég.

A 2018 februárjában megújult RTL Most! platform folyamatosan frissülő kínálata egy időszakos pop-up csatorna keretében június 15-től mintegy 300 órányi filmes tartalommal bővül ki. A filmes pop-up csatorna a labdarúgó vb ideje alatt elsősorban azokat szeretné megszólítani, akik nem a világbajnokság lázában égnek.

A Film+ menüpont alatt exkluzív, csak az online platformon látható filmek mellett a Film+ nézőinek kedvencei közül is válogathatnak az oldal látogatói. Olyan szuperfilmek nézhetőek meg ingyen a nyár folyamán, mint a Red 2., Jack és Jill, Kontroll, A király beszéde, vagy éppen a Sharknado. De Bud Spencer és Terence Hill rajongói is örülhetnek, ugyanis a kínálatot színesíti egy tíz címből álló csomag a két legendás pofonosztó legjobb filmjeiből.

Emellett a nyár folyamán tovább bővül a portfólió is: augusztus elsejétől a telenovella-rajongók számára a SzeressMost, míg a humoros tartalmak kedvelőinek a NevessMost digitális csatornák biztosítanak majd szórakozást az RTL Most! felületén.