Erdei Zsuzsát nevezték ki május közepétől az Erste Bank Hungary mikro szegmensének vezetőjévé - adta hírül a pénzintézet.

A szakember a Budapest Banktól érkezett, ahol 23 évet dolgozott. A felsőfokú államigazgatási és bankszakmai végzettségű Erdei Zsuzsa az elmúlt tíz évben az ottani mikro szegmens csapatát vezette, zöldmezős fejlesztésként létrehozva egy új értékesítési és kiszolgálási modellt.

Az Erste Banknál is egy új termékkel debütál, hiszen májusban vezették be az alapvetően mikrovállalkozásokat megcélzó Smart számlacsomagot.  A számlaforgalomtól függő havi csomagdíj korlátlan számú interneten keresztül indított eseti forint átutalást tartalmaz bankon belül vagy kívül, amelyekért kizárólag a pénzügyi tranzakciós illeték mértékével megegyező banki díjat kell fizetni. Ugyanezzel a kedvezményes díjjal teljesülnek a csoportos beszedések, az internetbank pedig havidíj-mentes. A számlacsomag további előnye, hogy nincs számlanyitási vagy számlavezetési díj, a havi csomagdíj rugalmasan követi az ügyfél számlaforgalmát: az ügyfél mindig a számára legkedvezőbb mértékű díjat fizeti, a számlanyitás hónapban pedig 0 Ft a havi csomagdíj.