Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A beruházó cég 2028-ra ígéri a 21 ezer négyzetméteres LogiCube Park befejezését, de az első, novemberben induló, 1 milliárd forintos ütem 2022 végére megvalósulhat. Az 55 ezer négyzetméternyi területen megvalósuló beruházással bérelhető, korszerű raktár- és irodaépületeket hoz létre – írták.

A beruházó a megközelíthetőség, a jó közlekedési feltételek miatt is számít az ügyfelek érdeklődésére. Bérlőként elsősorban kis- és közepes vállalkozásokra számítanak. A logisztikai parkból elhelyezkedésének köszönhetően mind a főváros, mind az M0/M1/M7 autópályák könnyen és gyorsan elérhetők, emellett a park a közelben levő vasútállomás és buszmegálló révén tömegközlekedéssel is megközelíthető – tették hozzá.

A közlemény szerint a családi tulajdonban lévő Defactoring Pénzügyi Szolgáltató Zrt. főképp banki követelések vásárlására és kezelésére jött létre 1994-ben. Jelenleg több budapesti irodaház fejlesztésén is dolgozik tulajdonosként. Nyilvános beszámolója szerint a cég 2019-ben csaknem 470 millió forintos, 2020-ban több mint 587 millió forintos adózott eredménnyel zárt.