Magas szintű integrált járó-, és fekvőbeteg ellátó centrumot nyit a TritonLife a Duna-parti Millennium Tower II. irodaházban - írja a hvg.hu a cég közleményére hivatkozva.

A cég szerint még idén elindul a projekt, amely nagyon fontos lépés a fejlődésük során: " ez az első olyan fővárosi központunk, ahol fekvőbetegek ellátását is meg tudjuk oldani a TritonLife Róbert Magánkórházon kívül"– mondta Haraszti Péter alapító és vezérigazgató.

TritonLife márkanév alatt működteti a járó- és fekvőbeteg ellátást nyújtó cégcsoportját a MedAlliance Holding Zrt., amely 2018-ban megvette a budapesti Róbert Magánkórházat, és a közelmúltban magánkórházat nyitott Debrecenben is. A gyorsan terjeszkedő cégbe idén új befektetők is érkeztek (erről itt olvashat).

Az új helyszín a TritonLife mozgásszervi sebészetét hivatott elsősorban kiszolgálni, az infrastruktúrát is ennek megfelelően alakították ki: 2 korszerű műtő, 18 ágy (2 postoperatív őrző), diagnosztika, mozgásszervi rehabilitációs terek, és járóbeteg rendelők főleg ezt a szakmai területet szolgálják majd.

A cég egyébként a közleményében belengetett egy további magánkórház-nyitást is, de ezzel kapcsolatban a részleteket későbbre ígérték.