Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Spar 81 magánkereskedővel áll szerződésben országszerte, összesen 107 üzlet működik a partnerségi programban, franchise hálózat pedig már több mint 1300 embernek ad munkát. A franchise üzletek 52 százaléka a fővárosban található, forgalmuk éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot - derül ki az élelmiszerlánc közleményéből.

Az 500 négyzetméteres zuglói Ungvár utcában található üzlet családi tulajdonban működik. A mintegy 90 millió forintos beruházás a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram segítségével, a Raiffeisen Bank közreműködésével valósult meg. Az üzletnyitás 4-8 munkahelyet teremthet forgalomtól függően - mondta Erwin Schmuck, a Spar Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 25 éve van jelen a magyar piacon, hálózatfejlesztésében 4 éve nagy szerep jut a családi vállalkozásoknak. A franchise-partnerek számát a cég a jövőben tovább növelné. A közlemény szerint a franchise program keretében a kiskereskedők számos előnyt élveznek: széles áruválasztékot, heti hatszori áruszállítást, kiterjedt marketingtámogatást és promóciókat, de a korszerű informatikai rendszert, valamint a SuperShop hűségprogramot is használhatják.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. forgalma tavaly 3 százalékkal 488,2 milliárd forintra nőtt, az idei tervekben az 500 milliárd forintos forgalom elérése szerepel. A cégcsoport a múlt év végén 456 üzlettel rendelkezett Magyarországon, a vállalat több mint 13 ezer munkavállalójával az ország egyik legnagyobb munkaadója.