Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Eddig a BKK egyetlen járatot üzemeltetett a Liszt Ferenc repülőtérig: a Kőbánya-Kispesttől induló 200E buszt. A helyzet azonban hamarosan megváltozhat, miután a BKK azt tervezi, hogy a Deák Ferenc tértől is indít egy járatot Ferihegyre.

Azt azonban még nem tudni, hogy pontosan mikor érhet véget az országimázst romboló jelenlegi, átszállós rendszer. A portál szerint az új vonal menetrendjét, az üzembeállítás időpontját csak egy keddi (június 27-i) sajtótájékoztatón fedi fel a budapesti közlekedési vállalat.

Elvileg már van egy konkurense a Flibco, amely elvileg a reptér és a főváros 5 célállomása - a három fejpályaudvar, a Népliget és a Deák tér - között szállít utasokat - legalábbis ezt hirdeti magáról a cég, ám a Fapadosinfo.blog.hu tapasztalatai szerint erről lehet, hogy jobb előtte telefonon is érdeklődni, nehogy kellemetlen meglepetés érjen bennünket.

A budapesti nemzetközi reptér forgalma évről évre növekszik. A növekvő terheléssel egyre több fronton próbálnak lépést tartani: legutóbb az üzemeltető bővítette utasfelvételi kapacitását a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A 2B terminálon 10 új utasfelvételi pultot alakítottak ki és növekedett az utasváró területe is.