Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az akkreditációs szolgáltatások ellátását a debreceni Kelet Comp Kft. nyerte, az eredetileg becsült 78,1 millió forint helyett 65,9 millióval. Indult még a tenderen a szintén debreceni CO-Axial Kft., valamint a fővárosi székhelyű TR-Soft 2000 Kft. is.

A nyertesnek a Centrál akkreditációs központban 10, a Fina Family központban 3, a média központban valamint  balatonfüredi központban további 3-3 munkaállomást kell üzemeltetnie.

A jegy-előállítási és -értékesítési tendert a TEX Hungary Kft. nyerte a becsült 57,3 milliárd forinttal, ez azonban csak egy keretszám, mivel a céget a  jegyárbevétel 5,7 százaléka, illetőleg a szerződés szerint elszámolható és elismert egyéb költségei illetik meg. Indult még, de alul maradt a Jegymester Kft. valamint a TeamForce Kft. is.

A közlekedési terveket a  Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. készítheti el., a becsült 75 millió forint helyett 66,7 millió forintért. Itt az  Unitef'83 Zrt., valamint az Utiber Közúti Beruházó Kft. volt a versenytárs.

A nyertes feladata az elfogadott közlekedési koncepció alapján, a rendezvény helyszínek ideiglenes forgalmi rendjének megtervezése. A helyszínek:

  • ünnepélyes nyitórendezvény - Várkertbazár,
  • úszóversenyek - Dagály Úszóaréna,
  • szinkronúszás - Városliget,
  • vízilabda - Margit sziget, Hajós Alfréd Sportuszoda,
  • óriás toronyugrás - Batthyány tér.