Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyilvános pályázat keretében meghirdetett kiállítói részvételre innovatív ötleteket, termékeket és szolgáltatásokat fejlesztő start-up vállalkozások jelentkezhetnek, iparágtól függetlenül. A kiválasztott induló vállalkozások az Innotrends Hungary 2013 szakkiállítás standjain mutatkozhatnak be a szakmai nagyközönség és a lehetséges befektetők, finanszírozók előtt. Az értékelés során kialakított rangsor első harminc helyezettje juthat térítésmentesen kiállítói helyhez.

A pályázatok értékelésének főbb szempontjai közé tartozik az ötlet technológiai újszerűsége, gazdasági és piaci megvalósíthatósága, hatása más technológiai területre, illetve az ötlet társadalmi hasznosulása, hasznossága és az eddig elért eredmények. A beérkező pályázatokat innovatív és kezdő vállalkozásokat támogató szervezetek szakértőiből álló bizottság értékeli és rangsorolja.

Jelentkezni április 24-én 12 óráig lehet, a kiválasztott start-up vállalkozásokat május 7-éig értesítik - közölte a NIH. Az Innotrends Hungary 2013 szakkiállítás június 11-12-én lesz a budapesti Millenáris Parkban.