Az idei szezonban Közép-Európában kizárólag Budapesten elérhető pop-up üzlet  május 31-én nyitotta meg kapuit az Allee bevásárlóközpontban és egészen szeptember végéig lesz nyitva.

Az üzletben a Magnum márkánál megszokott alapanyagokkal - a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával - találkozhatunk, míg a csokoládé bevonat kakaója fenntartható forrásból származik. A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világban számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is megjelent - emlékeztet a cég.

A koncepció megalkotói egy gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, a kínálat kialakításakor három szempontot vettek figyelembe. Egyrészt a lehető legszélesebb réteg számára igyekeztek ízeket válogatni, hogy például a savanykás gyümölcsök kedvelői ugyanúgy megtalálhassák a számításukat, mint a kifejezetten édesszájúak. Ezen felül beemelték a kínálatba a kombinációkra lehetőséget adó ízeket - például a kandírozott narancs és az étcsokoládé párosát -, és nem utolsósorban küllemre is érdekes összetevőket válogattak, így akár csokoládés gabonagolyóval vagy liofilizált málnával és eperrel is egyedibbé tehetők a jégkrémek.

A vendégek összesen 13-féle szórat, háromféle csokoládé bevonat - fehér-, tej és étcsokoládé - közül válogathatnak. Az üzlet ízkínálata a nyár folyamán folyamatosan változni fog.