Sikeresen zárultak a tárgyalások a UPC Magyarország és a TV2 Csoport között, így február 2-től már a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői is követhetik majd a legnagyobb focibajnokság közvetítését, a Spíler 2 TV műsorait ráadásul HD minőségben is nézhetik. A csatornán láthatók az UEFA Bajnokok Ligája mellett a Premier League és a LaLiga mérkőzései. A csatornán követhető az NHL és a MotoGP közvetítései.

A Spíler-csatornák január 11-én váltak elérhetővé a Digi műholdas és kábeles kínálatában. A projekt egyelőre nem jelentett komoly sikert a TV2-nek:  éves szinten 0,4 százalékos közönségarányt sem tudott felmutatni a Spíler 2 az Index cikke szerint. Igaz, korábban csak a Telekom hálózatában volt elérhető.

Február 17-től két további csatornával is bővül a UPC televíziós választéka: a Moziverzum egy prémium filmcsatorna lesz külföldi és magyar sikerfilmekkel a nap 24 órájában. A szintén egész nap sugárzó Jocky TV sorozatcsatornán pedig rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit - írja a Computerworld, amely közölte, hogy a Spíler 2 TV a UPC TV Prémium csomagjában a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen található, és az indulástól számított egy héten át a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának minden előfizetője számára elérhető. A Moziverzumot az 55-ös, a Jocky TV-t pedig a 57-es programhelyen találhatják meg a UPC előfizetők február 17-től.