A Sony ismételten egy felhasználóbarát modellel örvendeztette meg az egyedi formavilágú laptopok kedvelőit. A kivételes mobilitásra hivatott VAIO Mini biztosítja bárki számára, hogy bárhol és bármikor élvezheti az internet, e-mail és közösségi oldalak nyújtotta szolgáltatásokat, amelyek nélkül valljuk be, már nem is teljes az életünk.

A mini szó szerint egy kis ablak a nagyvilágra, ahol tenyerünkben tarthatjuk a világhálót. Segítségével teljes nyugalomban, akár 24 órában élvezhetőek a naprakész információk, legyen szó társalgásról, munkáról vagy szórakozásról. A megnyerő és lenyűgöző külcsín mellé pedig fantasztikus belbecs, és mindössze 1.2 kg összsúly társul. A megnyerő mini laptop a VAIO minőségtől megszokott kijelzőjével, 1366x768 felbontásával, valamint a felejthetetlen Sony élményt jelentő tiszta és markáns színeivel feledteti a hétköznapok szürkeségét.

Ráadásul a szélesképernyős, 16:9 képaránynak köszönhetően még vízszintes scrollozásra sem lesz szükség. Kompakt kialakításával és lekerekített design-jával egy kényelmes útitárs, akire minden körülmények között számíthatunk. Közel 6 órás üzemideje a hasonló kategóriájú, átlag netbookokhoz képest kiemelten magas teherbírást eredményez. Bármerre is jár, csak vigye magával ezt a kedves ki laptopot, keresse meg a barátokat, olvassa el a legfrissebb híreket, épp amihez kedve van.

Tartózkodjon akár a hálószobában, a kertben vagy épp egy vonaton utazva, az e-mailek és chat fogadása a kényelmes, ergonomikus billentyűzettel minden megerőltetés nélkül, könnyedén és gyorsan történik. A tervezők még arra is gondoltak, hogy a nagyteljesítményű akkumulátort úgy helyezzék kívülre, hogy egy picit megdöntve, abszolút kézre állóvá tegye a klaviatúrát. Az íves csuklótámasz pedig nem csak, hogy kíméli kezünket a fokozott „klikkelési betegségektől", de folt-, illetve ujjlenyomatálló is egyben. A gondos tervezésnek köszönhető finom kialakítás által a VAIO Mini szofisztikált stílusa az egérpadon is tetten érhető.

A beépített webkamera és mikrofon segítségével bármikor intézhet tárgyalásokat, beszélhet szeretteivel, a videochat bárhonnan indítható, amely még az ágy kényelméből is bátran élvezhető, hiszen a mobilitás a lényeg. Az új VAIO Mini Intel® AtomTM N280 processzorral, 160GB merevlemezzel, 1GB RAM-mal valamint Windows7-el kapható. Ez az aprócska, ám annál praktikusabb és stílusosabb készülék minden bizonnyal sokak szívét elcsábítja majd! Soha nem szabad elfeledni, lehet kicsi a bors, de ugyanakkor erős is...


További információ a VAIO hivatalos magyarországi weblapján: http://www.sony.hu/product/vn-w-series