Elmaradnak azok a "barátok", akik Vajna Tímeával és Andy Vajnával együtt élvezték a fényűző életet, a luxust, a partikat és a magánrepülős utazásokat - írja a Best magazin, amely - állítása szerint - találkozott is a milliárdos özvegyével.

A lap szerint Vajna Tímeára rengeteg elintéznivaló szakadt, amig meg nem tartják a hagyatéki tárgyalást. Részleteket még nem árult arról, hogy miként tervezi jövőjét, a lap azonban úgy tudja, hogy Andy Vajna 67 milliárdos vagyonának egy töredéke jut csak az özvegynek.

A cikk megjelentését követően Vajna Tímea a következőt írta ki Facebook oldalára:

A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon

A Best magazin tudni véli, hogy az a pénzösszeg, amelyet Vajna Tímea örökölhet,

egy átlagos magyar családnak élete végéig nyugodt jómódot biztosítanak, azonban arra nem elég, hogy Vajna Tímea Amerikában új életet kezdjen.

A Best szerint egyértelmű, hogy az özvegy kint képzeli el az életét, évek óta ott építi karrierjét, kisebb filmszerepekhez is jutott már.

Vajna Tímea ráadásul nem találja a helyét abban a - bulvárlap megfogalmazása szerint - "hideg és számító üzleti világban", amelyben Andy otthonosan mozgott.

A Napi.hu korábban arról írt, hogy Vajna Tímeának nem kell kiköltöznie abból a budai villából, amelyben Andyvel közösen laktak. A kétszintes, többszobás Szeréna úti villát - amely korábban Gyárfás Tamás médiavállalkozó tulajdonában volt - néhai Andy Vajna egyik cége bérli a Docler-csoporttól. A bérleti szerződés valóban lejár idén július elsején, a hosszabbításról pedig Vajna Tímea szabadon dönthet majd.

Az is kiderült korábban, hogy Vajna árulja azt a Lamborghinit, amelyben többször lencsevégre kapták.

Vajna Tímea egyik legismertebb vállalkozása a fánkozója, amely azonban a 2017-es cégadatok szerint veszteséget termelt.

A G7 ugyanakkor arról írt, hogy március 1-jétől Vajna Tímea lett az AV Invetsments Kft., a Vajna-birodalom magyarországi érdekeltségeit összefogó holdingcég társügyvezetője. Innen havi nettó 2,7 milliót kap.

Ez azonban aligha lesz elég arra, hogy korábbi életszinvonalát fenntartsa.