Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A három nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. jelentette meg az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az első tender a H5-ös Szentendrei HÉV felújításának tervezésére keres vállalkozót. A Batthyány tér és a Békásmegyer közötti szakasz részlegesen újul meg, míg onnantól Szentendréig az infrastruktúra teljes felújítását kell megtervezni.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele elérte az 1 milliárd forintot, és ebből a városi gyorsvasúti és/vagy elővárosi gyorsvasúti vonal megvalósításának és/vagy felújításának tervezése legalább 750 millió forintot tett ki.

A második felhívás a H6-os Ráckevei, valamint a H7-es Csepeli HÉV teljes felújításának a tervezését tartalmazza. A feladat része a két vonal földalatti összekötésének a megtervezése, a Közvágóhíd térségében.

Az ajánlattevőknek itt az elmúlt három lezárt üzleti évből legalább nettó 4 milliárd forint árbevételt kell felmutatniuk, amelyből a városi gyorsvasúti és/vagy elővárosi gyorsvasúti vonal megvalósításának és/vagy felújításának tervezése legalább 3 milliárd forintot tesz ki.

A harmadik tenderfelhívás a "Részletes megvalósíthatósági tanulmány és költség-haszon elemzés készítése az észak-déli városi-elővárosi gyorsvasút fejlesztésére" címet viseli. Az ajánlattevőknek az említett három HÉV vonalnak a belváros alatti összekötésére kell javaslatot tenniük. Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele legalább 500 millió forint volt, és ebből a vasúti létesítményekre,vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány és/vagy költség-haszon elemzés és/vagy döntés előkészítő tanulmány és/vagy tanulmánytervkészítése legalább 200 millió forint volt.

Az ajánlattételi határidő mindhárom tendernél március 23. A munkákat az uniós Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) finanszírozza. Az értékelésnél - szintén mind a három tendernél - 50-50 súlyszámmal szerepel az ár és a minőség is.