A PwC Magyarország vezérigazgatói posztját július 1-jétől Lőcsei Tamás veszi át. A 43 éves szakember (képünkön) 1997-ben gyakornokként kezdett a PwC-nél, ahol széles körű tapasztalatot szerzett az adózás és a jogi szolgáltatások számos területén - majd a cég történetének egyik legfiatalabb cégtársa lett 2005-ben, amikor rá bízták a közvetett adók osztályának vezetését. Dolgozott Hollandiában, Svájcban és Németországban is, 2012 óta az Adó- és jogi szolgáltatások magyarországi üzletágvezetője.

Lőcsei Tamás 2014-2017 között a közép- és kelet-európai régió adó- és jogi tevékenységét is irányította a PwC-nél, 2017-ben a közép- és kelet-európai régió innovációs vezetőjévé nevezték ki. Új kinevezése mellett az Adó- és jogi szolgáltatások vezetői pozícióját is megtartja.

A Könyvvizsgálati üzletágat továbbra is Balázs Árpád irányítja. Az Üzleti tanácsadási üzletág vezető cégtársa, Osztovits Ádám bekerült a régiós döntéshozók közé, a jövőben ő felel a 29 országból álló közép- és kelet-európai régió Strategy & Transformation területért a magyarországi pozíciója mellett - közölte a cég.

Nick Kós az új pozíciójában a több mint tízezer munkatársból álló közép- és kelet-európai (CEE) régió vezetői feladatait látja majd el budapesti székhellyel.

A kép forrása: MTI Fotó/Máthé Zoltán.