Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Néhány hete jelentősen átalakította tarifakínálatát a Telekom, és lassanként minden ügyfél az itt található új díjcsomagok valamelyikébe kerül majd. Március végén azonban nem csak ez változott, hanem a szolgáltató mobilnetes üzletpolitikája is.

Néhány éve, amikor valaki elérte a díjcsomagjában foglalt adatforgalmi keretet, a mobilnetet 128 kbit/s le- és feltöltési sebességre lassították, egy ideje pedig csak 32 kbit/s-re. Mostantól azonban teljesen leállítja majd az adatforgalmazást a Telekom. Az ügyfelek szembesülhetnek azzal, hogy megabájtjaik elhasználását követően, teljesen megszűnik működni a mobilnet - hívja fel a figyelmet a portál.

Reagált a Magyar Telekom

Az üzletpolitikánk nem változott meg, ugyanis csak az új mobilcsomagokra előfizető ügyfelekre érvényes, hogy az adatforgalmi keret felhasználása esetén az adatforgalmazás leállításra kerül, a régi csomagokban lévő ügyfelekre nem.

A régi havidíjas mobil díjcsomagok, mobilinternet csomagok, valamint forgalombővítő opciók ugyan lezárásra kerülnek, a csomagokra új szerződés kötése vagy ezen csomagokba történő váltás május 1-je után nem lehetséges, azonban az ezen csomagokban lévő előfizetők a csomagokat változatlan feltételek mellett vehetik igénybe a hűségidő végéig.

Két lehetőség van, melyek közül az ingyenes az, hogy az előfizető megvárja a következő fordulónapját, amikor újraindul a szolgáltatás. A másik lehetőség pedig kiegészítő adatcsomag választása: az erre alkalmazható ExtraNet opcióból, aminek azonban van költségvonzata.