A VS.hu birtokába került dokumentumok tanúsága szerint a tévétársaság megvásárlásának jogi ügyeit intéző Weil, Gotschal & Manges nemcsak ügyvezető partnerén, David Dedericken keresztül kapcsolódik a média világához. (David Dederick a TV2-t megvásárló egyik magánszemélynek, a tévétársaság pénzügyi vezetőjének, Yvonne Dedericknek a férje) Az ügyvédi iroda egy másik vezető partnere, Siegler Konrád tevékeny szerepet játszott a mostanra már Simicska Lajos többségi tulajdonában lévő és monopol piaci helyzetet élvező országos kereskedelmi rádió, a Class FM üzemeltetőjének, az Advenio Zrt.-nek a létrehozásában - írja a hírportál.

A dokumentumok szerint Siegler Konrád jogi képviselőként jegyezte ellen az Advenio Zrt. ajánlatát az ORTT által 2009-ben kiírt rádiós frekvenciapályázaton, illetve Siegler képviselte Nyerges Zsoltot, a Central Media Holding nevű céget, valamint Stumpf István jelenlegi alkotmánybírót, volt minisztert az Infocenter.hu 2010. április 22-én megtartott tulajdonosi közgyűlésén. Utóbbi dokumentumban azt rögzítik a jelenlévők, hogy a cég addigi vezérigazgatója, Fellegi Tamás lemond tisztségéről, és helyette Nyerges Zsolt személyében újat választanak. Erre azért volt szükség, mert miniszteri kinevezésével Fellegi vezérigazgatói pozíciója összeférhetetlenné vált az Advenio-t tulajdonló Infocenter.hu Média Zrt.-ben.

Siegler Konrád nem csak a Class FM ügyében egyengette az Infocenter.hu útját: ügyvédi irodájának honlapján a neve alatt, ahol a különböző szakmai tapasztalatait és elismeréseit sorolja, szintén szerepel a cég neve, méghozzá a Magyar RTL 31 százalékos részesedésének megszerzésével kapcsolatban. A később meghiúsult üzlettel kapcsolatban az olvasható az ügyvéd oldalán, hogy ő volt az Infocenter tanácsadója ebben az ügyletben. Az Infocenter a tulajdonosa megannyi fideszes kötődésű médiának: a Class FM mellett a Heti Válasznak, a Lánchíd Rádiónak - írta a VS.hu, amely az említett dokumentumokat közli is cikkében.