Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ezzel a cég már jóval a főszezon előtt biztosítja a nyár közeledtével fokozatosan növekvő velencei-tavi és balatoni utazási igény kielégítését. A korábbi pályakorszerűsítések és korszerű motorvonatok beállításával kényelmesebben és gyorsan elérhetők a balatoni állomások, ezért egyre többen utaznak vonattal.

A Budapest-Tapolca vonalon a Déli pályaudvarról 8:25-kor indul új sebesvonat, amely Tapolcára 12:10-kor érkezik. A Déliből 12 órakor Tapolcára induló és a Tapolcáról 13:01-kor a Délibe induló gyorsvonatok már április 6-tól naponta közlekednek.

A Budapest-Tapolca vonalon a vidéki nagyvárosból 15:03-kor induló, a Déli pályaudvarra 17:59-kor érkező vonat április 27-től június 14-ig nem csak vasárnap, hanem szombaton, és ünnepnapokon is közlekedik. Június 1-jétől 14-ig a Déli pályaudvarról Tapolcára 10 órakor, illetve Tapolcáról a Déli pályaudvarra 19:03-kor induló vonatok nem csak szombatonként, vasárnaponként és ünnepnapokon közlekednek, hanem naponta.

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Gyékényes vonalon is több vonat előszezoni menetrend szerint szállítja az utasokat. Új vonat indul a Déli pályaudvarról 10:35-kor Fonyódra, ahová 13 órakor érkezik meg, ez a járat április 27-től június 14-ig szombatonként, vasárnaponként és ünnepnapokon is jár. A vonat Székesfehérvárig csak Kelenföldön, Balatonaligától Fonyódig pedig minden állomáson és megállóhelyen megáll. Fonyódról 17:39-kor indul vissza Budapestre, Balatonaligáig minden állomáson és megállóhelyen megáll, majd Székesfehérvár, Agárd, Gárdony, Velencefürdő, Velence és Kelenföld állomáson szállhatnak le vagy fel az utasok.

Budapest-Déli-Keszhely között már április 26-tól közlekedik gyorsvonatpár péntekenként, szombatonként, vasárnaponként és ünnepnapokon; Keszthelyről 20:48-kor, a másik a Déli pályaudvarról 21:35-kor indul.

A Déli pályaudvarról indul egy új sebesvonat Balatonszentgyörgyre 18:05-kor, április 27-től június 14-ig szombatonként, vasárnaponként és ünnepnapokon. Székesfehérvárig Martonvásár, Velence és Gárdony állomásokon is megáll.

A Balatonszentgyörgyről a Délibe 20:32-kor induló személyvonat nem áll meg Kiscséripusztán, Székesfehérvárra pedig 14 perccel hamarabb érkezik meg.

A munkanapokon Székesfehérvárról 19:20-kor Balatonszentgyörgyre induló személyvonat április 27-től június 14-ig szombatonként, vasárnaponként és ünnepnapokon a Déli pályaudvarról 18:05-kor indul sebesvonatként. Székesfehérvárig Martonvásár, Velence és Gárdony állomásokon is megáll.

A Keszthelyről 16:22-kor induló sebesvonat menetrendje részben megváltozik, nem áll meg Szabadifürdőn és Székesfehérvár-Repülőtérnél, így a Délibe már fél órával hamarabb, 19:24-re megérkezik.

Keszthelyről a 14:22-kor induló személyvonat helyett április 27-től június 14-ig szombatonként, vasárnaponként és ünnepnapokon új sebesvonat közlekedik, meghosszabbított útvonalon a Déli pályaudvarig, ahová 17:24-kor fut be. Székesfehérvárig - Székesfehérvár-Repülőtér megálló kivételével -minden állomáson és megállóhelyen, a Déli pályaudvarig csak Kelenföldön áll meg. Keszthely és Székesfehérvár között pótjegy nélkül lehet utazni.

A Keszthelyről 18:38-kor a Délibe tartó sebesvonat az előszezonban, valamint az augusztus 26-ától szeptember 15-éig tartó utószezonban vasárnaponként közlekedik. Keszthely és Székesfehérvár között pótjegy nélkül lehet utazni.

Nem csak hétvégén, de jövő héten, május elsején is érdemes az előszezoni járatokkal kibővült vasúti kínálatból választani a balatoni utazásokhoz, kirándulásokhoz - olvasható a friss bejelentésben.