Sorra érkeznek a hírek a Hír TV leépítéseiről; Veiszer Alinda április 31-ig lesz állásban a Hír TV-nél - tudta meg a 444.hu.

Keddi bejelentés szerint elküldik D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőt és Szöllősi Györgyi műsorvezetőt is. A Simicska Lajos érdekeltségében lévő televíziónál mintegy negyven embert bocsátanak el. Finanszírozási problémák miatt a múlt héten bezárták a médiacsoporthoz tartozó Magyar Nemzet napilapot és a Lánchíd rádiót.

Veiszer korábban a köztévén vezetett kulturális beszélgetéseket, 2015-től pedig Alinda címmel kapott műsort a Hír TV-n. Ide főleg művészeket és civileket hívott, de politikai kérdések is szóba kerültek. A műsorvezető a 444-nek azt mondta, hogy a nézettsége kifejezetten magas volt, és erre nagyon büszke.

Veiszer Alinda a Facebook oldalára írta ki, hogy igaz a hír, megszűnik a műsora a Hír Tv-n. "Amikor elhívtak erre a csatornára, nem ígértek többet. Pontosan három évadot. Én pedig kivételes lehetőségnek éltem meg, hogy már nem kezdőként, de még fiatalon műsort készíthetek olyan témákról, olyan emberekkel, akik és amik érdekelnek. Imádtam ezt a három évet."

A kép forrása: MTI Fotó/Kovács Attila.