Diego Massidda 2011. október elseje óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, szeptember elsejétől pedig a Vodafone Csoporton belül a partner piacok vezérigazgatójaként Nagy-Britanniában dolgozik majd.

Massidda az elmúlt öt évet sikeresnek értékelte. A vállalat jelentős fejlődésen ment keresztül, a lakossági és vállalati piacon is számos innovációt honosított meg Magyarországon és újra nyereségessé vált, a vállalatnak pedig minden szegmensben jelentősen nőtt a piaci részesedése - emelte ki a cég közleménye szerint.

Alexandre Froment-Curtil 2012-ben csatlakozott a magyarországi leányvállalathoz, majd 2013 áprilisában lett a lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes. Irányítása alatt lett széles körben elérhető a magyar mobilpiacon a korlátlan perc és sms-szolgáltatás, valamint a roamingdíjak nélküli barangolás.

A Vodafone a China Mobile után a világ második legnagyobb mobilszolgáltatója az előfizetői szám alapján. Öt kontinens 26 országában van jelen és további 56 partnerhálózattal rendelkezik, több mint 462 millió ügyfélnek szolgáltat szerte a világon. A Vodafone teljes körű mobil telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt, beleértve a hang- és adatkommunikációt. A cég 1999-ben kezdte meg működését Magyarországon.

A nyilvánosan hozzáférhető cégadatok szerint a Vodafone Magyarország Zrt. 132,3 milliárd forintra növelte árbevételét a 2015. március 31-ig tartó üzleti évben, az egy évvel korábbi 122,6 milliárd forint után. A cég eredménye 1,2 milliárd forint veszteség volt a 2015-ös üzleti évben, az előző üzleti évi 1,7 milliárd forint veszteség után.

QP | Quality Placement