A lapnak nyilatkozó Herz György, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke szerint ennek oka a kedvező ár, a minőség és a mennyiség, a sebesség, és hogy az emberek kezdenek visszaszokni a hagyományos ételekhez. Mint mondta, New Yorkban hetente háromszor-négyszer, Budapesten havonta jó, ha egyszer ülnek be enni valahová a polgárok, tehát van még hová fejlődnünk. A napilap több népszerű fővárosi kifőzdét is megemlít, többek között a Főzelékfaló névre keresztelt hálózatot, mely 1997-ben indult, és immár hat egységgel rendelkezik, naponta majd 3 ezer embert lakat jól, és száz embert foglalkoztat.
Legolvasottabb
Korlátozást vezetett be a magyar Lidl

Megvan Putyin válasza az olajárstopra is
Nekimentek Putyinnak a "kolosszális hiba" miatt

A kormány 180 fokos fordulatot tett: megvalósítja az ellenzék tervét

Üzemanyag: több száz magyar benzinkút kiürülhet

Új földgázforrást talált magának utat Európába

Megérkezett a forróság szokatlan mellékhatása

Ne bántsd a kétlábú kutyát - Teszt: XEV Yoyo
A Yoyo autós szemmel nézve egy keserves kis doboz, de a helyén kell kezelni: 3D-nyomtatott, négykerekű motorkerékpár.