Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő SZ. Z. Szállodafejlesztő Kft. tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A felhívás szerint a 80 szobás egyedi adottságú, vízparti 4* superior besorolású új szálloda a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében épül. Az épület három emeletes lesz, a szobákhoz erkély is tartozik. Lesz az épületben bel- és kültéri élménymedence illetve jakuzzit magába foglaló wellness részleg, továbbá több szauna és masszázs szoba is.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele elérte a másfél milliárd forintot, amelyből a magasépítési kivitelezési tevékenység legalább 750 millió forintot tesz ki.

Az ajánlattételi határidő december 2. Az értékelésnél az ár 70, a minőség pedig 30-as súlyszámmal szerepel.

A Céginfo.hu adatai szerint az ajánlatkérő cég 2017-ben alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. Tulajdonosa Szabadics Zoltán. A múlt évet nulla árbevétel mellett, 41 ezer forint veszteséggel zárta.

A projektről annyi tudható hogy vitorlás hajóval érkezhetnek majd a vendégek abba a balatonfüredi luxus szállodába, amelynek építésére a Magyar Turisztikai Ügynökség 1,7 milliárd forintot adott. Az építkezés helyszíne a füredi kemping, amit egy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég üzemeltet. A balatonfüredi önkormányzat tulajdonában lévő és a Balatontourist Kft. által üzemeltetett kemping területén épülhet fel tehát a hotel. Az ajánlatkérő cég nevében szereplő SZ.Z. monogram a zalakarosi Szabadics Zoltán vállalkozót fedi, aki idén március 15-én Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést kapott Áder János köztársasági elnöktől és másik cége, a Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. rendszeres szereplője az állami közbeszerzéseknek.