A magyar kormánynak a bevándorlás csak üzlet - Jobbik

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint a Fidesz Magyarország egyetlen bevándorlásszervező alakulata.
Domokos László, 2019. február 24. vasárnap, 14:24
Fotó: Napi.hu

A KSH adatai szerint 2015 és 2017 között 86 ezer bevándorló érkezett Magyarországra. A többségük letelepedési kötvénnyel jelent meg az országban - vélekedett Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik ellenzéki politikusa, aki szerint a kormánynak a bevándorlás csak üzlet.

A kabinet a gyűlölet- és félelemkeltésre alapozza a politikáját, ezért a magyar állampolgárok - főleg a vidéken élők - rettegnek a bevándorlóktól - mondta az ellenzéki politikus az MTI beszámolója szerint.

A Jobbik álláspontja az, hogy se szegény, se gazdag migráns ne érkezzen Magyarországra. A bevándorlás ellen a határvédelem megújításával, önálló határőrség felállításával kell küzdeni - tette hozzá az országgyűlési képviselő.

A Jobbik kongresszusán elfogadtak egy nyilatkozatot, miszerint akkor is harcolni fognak, ha további - az Állami Számvevőszék büntetéséhez hasonló - támadások érik őket. Szerintük ugyanis a Jobbik jelenti az egyetlen valós kiutat a jelenlegi kormány által kialakított helyzetből - mondta a politikus egy kérdésre válaszul az MTI szerint.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2019.02.24 15:25

A letellepedési kötvény nyilvánvaló üzlet direkt a kormánynak stromanok révén, meg ami láthatatlan a kínaiaktól, ezért röptetik habonyt, viszon a rossz hitelt meg a nép fizeti.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html