Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé a 35-ös km-nél, korábban kigyulladt egy kamion. A 26-os km-nél a terelés megszűnt, de a torlódás még mindig több km-es. A baleset mellett a belső sávon elengedik a forgalmat - olvasható az Utinform.hu-n.

Az M1-es autópályán Budapest felé, a 160-as km-nél korábban a munkaterület védőelemeinek ütközött egy jármű. A forgalom ismét a sávelhúzásos terelésnek megfelelően halad, de a baleset mögött még mindig több km-es a torlódás. Aki teheti, a 168-as km-nél tud menekülni az 1-es főút felé - szól a tanács

Az M3-as autópályán Budapest felé a kapaszkodósávon a 30-as km közelében egy műszaki hibás tehergépjármű, illetve egy baleset akadályozza a forgalmat. Sávzárásra számítsanak!

Szintén az M3-as autópályán Vásárosnamény felé a 156-os km-nél lévő csomópont lehajtó ágát lezárták. Legközelebb a 164-es km-nél lévő hejőkürti csomópontban lehet elhagyni a pályát.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán a Balatonra tartó hétvégi forgalom miatt a torlódás jelentős, több km-es. Aki teheti, az M6-os autópálya felé kerülje el a martonvásári szakaszt.

A 49-es főúton, Ököritófülpös és Porcsalma között a 37-es és 38-as km között két személygépjármű ütközött össze. A főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat megállították.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátlépőnél a ki és belépő forgalom folyamatos.