A finomfőzelék a legnyomasztóbb étel

Úgy tűnik, hogy az óvódákban „különös” népszerűségre szert tett finomfőzelék globálisan is a legutáltabb ennivaló. Legalábbis a www.osztalytarsam.hu által készített 2474 fős exkluzív felmérés alapján a néha nehezen meghatározható színű, ízű, állagú készítmény vitte el a pálmát a legnyomasztóbb ételek szavazásán.
Molnár Csaba, 2001. november 15. csütörtök, 11:01
Fotó:

A finomfőzelék a maga 42 százalékával olyan "nemes" ellenfeleket utasított maga mögé az a szavazás során, mint a köménymag leves (33 százalék), a kenyérleves (15 százalék) vagy a tarhonya (10 százalék).
A felmérésben részt vevők 56 százaléka került ki a vidéki lakosság, elsősorban városi lakosság köréből, míg 43 százalék volt a fővárosi szavazók aránya. Szavaztak Szaúd-Arábiában, Litvániában és Ausztráliában élő magyarok is.

HOZZÁSZÓLÁSOK