A Gazprom-vezérrel tárgyalt Orbán

A Déli Áramlat gázvezeték építésének felgyorsítását szorgalmazta szerdai budapesti megbeszélésén Orbán Viktor kormányfő és Alekszej Miller, a Gazprom elnöke - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel.
MTI, 2014. május 14. szerda, 17:32
Fotó: Napi.hu

Tájékoztatása szerint a miniszterelnök és az orosz állami gázipari cég vezetője megállapította: az ukrajnai helyzet igazolta, hogy a Déli Áramlat Európa gázellátásának biztonsága szempontjából kulcskérdéssé vált. Ezért egyetértettek abban, hogy a Déli Áramlat építésének munkálatait fel kell gyorsítani.

Orbán Viktor és Alekszej Miller megvitatta továbbá azt az új fejleményt, hogy Ausztria is csatlakozott a Déli Áramlat-programhoz - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zodiakus, 2014.05.15 07:47

@jobbajobb: Orbán istened lehazaárulózta Fecót mikor erről tárgyalt az oroszokkal.A parlamentbe követelte hogy a szocialista kormány kötelezze el magát a Nabucco vezeték mellett.No,most ezzel mi van???Hol tart???Miközben a Déli-áramlat épül.
Mert ez az igazság,bár gondolom kicsit savanyú.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.05.14 17:39

...Ausztria is csatlakozott...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html