Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Batthyány téri végállomás érintése nélkül, Szentendre és Békásmegyer felől a Margit híd, budai hídfő állomásig, ideiglenes menetrend szerint közlekedik a H5-ös HÉV május 19-én, vasárnap este 20 óra után karbantartási munkák miatt - közölte a BKK.

A karbantartás idején a Margit híd megállóhelyen a HÉV-ek a megszokottól eltérően a Batthyány tér irányú peron mellől indulnak Békásmegyer és Szentendre felé. A H5-ös HÉV indulási időpontjai néhány perccel megváltoznak, a Szentendre és Margit híd között közlekedő vonatok menetrendje itt található, a Békásmegyer és Margit híd között közlekedőké pedig itt olvasható.

A BKK szerint a Margit híd és a Batthyány tér között a 19-es, a 41-es villamossal vagy a 109-es busszal érdemes utazni. Az M2-es metrót 4-es és a 6-os villamossal a Széll Kálmán térről vagy a Blaha Lujza térről érhető el.

(Az eredeti cikkünkben tévesen azt írtuk, hogy a Margit híd megállót hagyja ki a HÉV. Valójában a Batthyány téri megállót nem érinti a karbantartás alatt. A hibáért elnézést kérünk.)